Chili

 | 

Wit

<< Vorige - Volgende >>


Maray Reserva Viognier  750ml


Maray Reserva Viognier 750ml
                           
De wijnstokken zijn geplant in het oudste alluviale terras van de Limarí rivier. De bodem is een mix van kiezels van verschillende grootte, en van klei en zand, met een hoge concentratie van kalksteen en verschillende soorten zout, als gevolg van de weinige regen in het gebied (70-100 mm). Deze bodemformatie en –samenstelling maken het gebied werkelijk uniek in Chili.

Van snoeien tot oogsten, alles in de wijngaard gebeurt onder scherp toezicht van het wijnbouwteam en de wijnmakers, met als doel om een zo hoog mogelijke kwaliteit te behalen. De druiven zijn in de tweede week van maart met de hand geoogst, op het moment van optimale rijpheid, en in kleine kratten van 20 kilo vervoerd om beschadiging te vermijden.

Een mooie ingetogen gele kleur. De wijn heeft aroma´s van citrus, witte peper, gember en cherimoya (tropische room appel) en een vleugje wit fruit tegen een bloemige achtergrond. Vol van smaak. De aangename zuren maken de wijn zeer verfrissend. Aromatisch, subtiel, zeer complex en fruitig, met een fantastisch karakter.


Proef
Wit fruit, bloemig, aangenaam en aromatisch
Drinken bij
Aperitief, wit vlees en vis
Druif
Viognier
Land 
Chili
Streek
Limari vallei

€. 10.60

Aantal