Chili

 | 

Rood

<< Vorige - Volgende >>


Maray Reserva Syrah  750ml


Maray Reserva Syrah 750ml
                        

De wijnstokken zijn geplant in het oudste alluviale terras van de Limarí rivier. De bodem is een mix van kiezels van verschillende grootte, en van klei en zand, met een hoge concentratie van kalksteen en verschillende soorten zout, als gevolg van de weinige regen in het gebied (70-100 mm). Deze bodemformatie en –samenstelling maken het gebied werkelijk uniek in Chili.

Van snoeien tot oogsten, alles in de wijngaard gebeurt onder scherp toezicht van het wijnbouwteam en de wijnmakers, met als doel om een zo hoog mogelijke kwaliteit te behalen. De druiven zijn in de tweede week van maart met de hand geoogst, op het moment van optimale rijpheid, en in kleine kratten van 20 kilo vervoerd om beschadiging te vermijden.

Fraai dieprood van kleur. De wijn heeft een vol palet, met verfijnde aroma´s die doen denken aan pruimen en kersen. De wijn is elegant en gebalanceerd. Een zeer aantrekkelijke wijn die het enorme potentieel voor deze druivensoort in de Limarí valei tot uitdrukking laat komen. De wijn heeft veel structuur en een mooie lange afdronk. Hij zal uitstekend verder kunnen rijpen op fles.


Proef


Rood fruit, elegant en gebalanceerd
Drinken bij
Rood gegrild vlees en belegen kazen
Druif
Yrah
Land 
Chili
Streek
Limari vallei

€. 10.60

Aantal