Chili

 | 

Wit

Volgende >>


Maray Reserva Sauvignon Blanc  750ml


Maray Reserva Sauvignon Blanc 750ml
                         
De wijnstokken zijn geplant in het oudste alluviale terras van de Limarí rivier. De bodem is een mix van kiezels van verschillende grootte, en van klei en zand, met een hoge concentratie van kalksteen en verschillende soorten zout, als gevolg van de weinige regen in het gebied (70-100 mm). Deze bodemformatie en –samenstelling maken het gebied werkelijk uniek in Chili.
Van snoeien tot oogsten, alles in de wijngaard gebeurt onder scherp toezicht van het wijnbouwteam en de wijnmakers, met als doel om een zo hoog mogelijke kwaliteit te behalen. De druiven zijn in de tweede week van maart met de hand geoogst, op het moment van optimale rijpheid, en in kleine kratten van 20 kilo vervoerd om beschadiging te vermijden.
De wijn heeft een ingetogen bleekgele kleur met tinten van groen, zuiver en schitterend. De neus is intens, complex en elegant met verfijnde vleugjes citrus, passievrucht en groene aroma´s. Het palet is vol en bruisend. De hoge zuurgraad geeft frisheid en brengt de wijn tot leven. Een zeer lange, frisse en fruitige afdronk.

Proef
Fris, fruitig en elegant.
Drinken bij
Aperitief, salades en vis 
Druif
Sauvignon Blanc
Land 
Chili
Streek
Limari vallei

€. 10.60

Aantal