Wijn en spijs idee

<< Vorige - Volgende >>


Hartige kaasquiche met erwtjes


Hartige kaasquiche met erwtjes





Ingrediënten:

8 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries)
250 g           doperwten (diepvries)
6           eieren
125 ml    crème fraîche
100 g           geraspte jonge kaas
4 el           bieslook
1 snufje   zout
1 snufje   peper
4 ingevette lage taartvormpjes

Bereiding: 

1. Verwarm de oven voor tot 200 °C.
2. Bekleed de vormpjes met de plakjes deeg. Verdeel de erwten over de deegbodems.
3. Klop de eieren los. Roer de crème fraîche, de kaas en de bieslook erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Schenk het ei-roommengsel over de erwten.
4. Bak de taartjes in de voorverwarmde oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.

Wijntip: 

 KLIK OP DE FOTO VOOR DE WIJN!




-





Aantal