Algemene Voorwaarden
1. Op al onze leveringen en aanbiedingen zijn navolgende voorwaarden van toepassing.

2. Bestellingen kunt u plaatsen vanaf 6 flessen of meer per soort.. Bezorgkosten zijn €.8,95 voor bestellingen tot €.100. Bestellingen vanaf €. 100 worden gratis bezorgd.

3. Alle genoemde prijzen zijn in Euro en inclusief BTW

4. Wij leveren niet aan personen jonger dan 18 jaar.

5. De Wijnplaats is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd voor u niet acceptabel zijn dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

6. Wanneer u een bestelling plaatst, worden uw gegevens niet doorgegeven aan derden. De Wet Persoonsregistratie is hierop van toepassing.

7. Alle aanbiedingen van de Wijnplaats zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de wijn. Wanneer een product onverhoopt niet meer leverbaar is, wordt er contact met u opgenomen en u eventueel een alternatief aangeboden

8. U mag uw bestelling  binnen 14 dagen na ontvangst retourneren zonder opgaaf van redenen. Het is alleen mogelijk om wijn in de originele doos te retourneren.
Bij retourzending zijn de verzendkosten voor uw rekening. U kunt de wijn zelf terugsturen naar het volgende adres: De Wijnplaats, Puccinistraat 2, 8471 PA Wolvega

9. De eigendom van de geleverde producten gaat pas over, wanneer het verschuldige bedrag volledig is voldaan aan dewijnplaats.nl.

10. Reclamaties over door u bestelde en te betalen goederen, die niet door u zijn ontvangen, dienen uiterlijk 4 weken na orderbevestigingsdatum worden gedaan.

11. Klachten t.a.v. de levering, die op uw verzoek niet op uw adres, maar op een alternatieve locatie worden achtergelaten, worden niet-ontvankelijk verklaard. Klachten t.a.v. de kwaliteit van het product kunnen wel ontvankelijk verklaard worden.