Wijn en spijs idee

<< Vorige - Volgende >>


Krokante salade met tortillachips


Krokante salade met tortillachips





Ingrediënten (voor 4 pers):

250 g         snacktomaatjes (bakje)
100 g         jonge kaas (stuk)
2         bosuitjes
15 g         koriander 
1         limoen
3 el         olijfolie extra vierge
1 snufje peper
1 snufje zout
1         avocado
85 g         tortillachips 
2 el         zure room
0,5 tl         gemalen komijn

Bereiding:

1. Meng de tomaatjes, kaas, bosui en ¾ van de koriander met 2 el limoensap, de olijfolie en zout en peper naar smaak. Prak het vruchtvlees van de avocado met de rest van het limoensap grof of naar wens iets fijner (guacamole).
2. Strooi de chips op een platte schaal. Schep er de guacamole op. Verdeel de tomatensalade erover.
3. Schep de zure room over de salade en bestrooi met de komijn, de rest van de koriander en peper naar smaak.

Wijntip: 

Château Saint Estève Chardonnay
  KLIK OP DE FOTO VOOR DE WIJN!




-





Aantal