<< Vorige - Volgende >>


Nube de Leza Garcia Blanco Semidulce  750ml


Nube de Leza Garcia Blanco Semidulce 750ml

                   

De Nube wijnen zijn afkomstig van Bodegas Leza García. Dit is een familie bedrijf in ontwikkeling en  produceert en verkoopt alleen wijn van zijn eigen wijngaarden. Het is gelegen in een gebied van uitgebreide wijnbouw traditie en prestige, de Rioja Alta, waar beroemde kwaliteitswijnen worden geproduceerd.

De Leza Garcia Familie kent al generaties lang de kunst van het wijn maken. Zij produceren kwaliteitswijnen voor de liefhebbers van goede wijnen. Het was het begin van de vorige eeuw, toen grootvader, Juan Leza Arenzana, begon aan de reis in de wereld van de wijn.

Zijn erfenis wordt voortgezet met goede teelt van druiven en de traditie om de kwaliteit van wijnen te blijven verhogen. 

Deze Nube is voornamelijk geproduceerd met een selectie van verschillende Viura druiven. Zachte, koude persing en vergisting hebben er voor gezorgd dat de aroma's mooi behouden zijn en er een natuurlijk suikergehalte achtergebleven is.  

Lichtgeel met groene tinten en gouden vlekken. Een wijn met intense, expressieve en complexe aroma's. Een explosie van bloemen en fruitige sensaties van wit fruit zoals appel, peer en lycees. 

Een fris zuurtje wordt gecombineerd met zijdeachtige zoetheid nodigen uit om nog een glas in te schenken.   

Proef
Licht zoet en fris, appel, peer en lycee
Drinken bij
Aperitief, op het terras, bij dessert of zomaar
Druif
Viura
Land 
Spanje
Streek
Rioja


€. 9.90

Aantal