<< Vorige - Volgende >>


Nube de Leza García Rosado Blush Cosecha  750ml


Nube de Leza García Rosado Blush Cosecha 750ml

                   

De Nube wijnen zijn afkomstig van Bodegas Leza García. Dit is een familie bedrijf in ontwikkeling en  produceert en verkoopt alleen wijn van zijn eigen wijngaarden. Het is gelegen in een gebied van uitgebreide wijnbouw traditie en prestige, de Rioja Alta, waar beroemde kwaliteitswijnen worden geproduceerd.

De Leza Garcia Familie kent al generaties lang de kunst van het wijn maken. Zij produceren kwaliteitswijnen voor de liefhebbers van goede wijnen. Het was het begin van de vorige eeuw, toen grootvader, Juan Leza Arenzana, begon aan de reis in de wereld van de wijn.

Zijn erfenis wordt voortgezet met goede teelt van druiven en de traditie om de kwaliteit van wijnen te blijven verhogen. 

De Nube is een zachte en fluweelachtige wolk (Nube) van een wijn. Heeft een zalmachtige kleur met hints van bubble gum. De wijn heeft een intens en plezierig aroma die je doet denken aan fruit en bloemen met levendige tonen van aardbei, rode bes en passie vrucht. De wijn heeft een lange afdronk met de juiste balans tussen een zuurtje en een zoetje. 

Heerlijk om te drinken als aperitief en bij desserts. Of om zomaar te drinken, om jezelf te verwennen of in het goede gezelschap van vrienden. 

Proef
Licht zoet, aardbei, marshmellows
Drinken bij
Aperitief, op het terras, bij dessert of zomaar
Druif
Garnacha tinto
Land 
Spanje
Streek
Rioja


€. 9.90

Aantal