Medium rood

<< Vorige


La Petite Agnès Bodegas Cal Grau  750ml


La Petite Agnès Bodegas Cal Grau 750ml


Bodegas Cal Grau is opgericht in 2002 door de familie Osborne in het hart van Priorat, tussen de dorpen El Molar en El Lloar. De wijngaarden dateren uit de jaren 1700. De familie Osborne produceert kwaliteitswijnen in kleine volumes, die de unieke eigenschappen van de regio weerspiegelen.

La Petite Agnès is de gedurfde inzet van de kelder van Cal Grau, één van de projecten van de Society of Wine Iberia, een wijngroep waarin we de familie Osborne en een breed scala van wijnenhuizen uit verscheidene Spaanse regio's tegenkomen die allen met elkaar gemeen hebben dat ze wijnen creëren waarin je de identiteit van de regio van herkomst in terug proeft. In het geval van La Petite Agnès, is dat zeer goed gelukt, zeg maar gerust, geweldig!

Eenmaal in het glas zal u verrast worden door een explosie van fruit. In de smaak  zal de wijn je verleiden met zijn zachtheid en ronde afdronk. De typische aroma's van de druivenrassen en de mineraliteit van de Priorat komen nu aan bod. Een licht zoet aroma gecombineerd met frisheid. Toast, cacao en aardsheid. De gekarameliseerde Garnacha en de elegante finesse van de Carignan geven een geheel eigen medium krachtige en sappige smaak aan de wijn, die 4 maanden houtrijping heeft ondergaan.

Proef
Rijp rood fruit, bramen, mineralig, toast.
Drinken bij

Tapas, chorizo, wild zwijn en andere wild gerechten
Druif
50% Garnacha – 50% Cariñena
Land 
Spanje
Streek
Priorat

€. 17.75

Aantal