<< Vorige - Volgende >>


Mexicaanse taco's met runderspies, mais en koriander (BBQ)


Mexicaanse taco's met runderspies, mais en koriander (BBQ)





Ingrediënten:

4 peper-biefstukspiesen 
4 taco shells 
2 avocado's grof geprakt
0.5 limoen uitgeperst
180 g mais uitgelekt
20 g koriander grof gehakt

Bereiding:

Steek de barbecue aan. 
Gril het vlees rondom in ca. 5 min. goudbruin en rosé vanbinnen. 
Verwarm de taco’s op een hoekje van de barbecue. 
Schep de avocado’s, het limoensap, de maïs en de helft van de koriander door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de avocadospread over de taco’s.
Leg de spies op de avocado en strooi de resterende koriander erover. Lekker met cherrytomaatjes en Griekse groene pepers.
Serveer er eventueel een partje limoen bij. 

Wijntip: 


KLIK OP DE FOTO VOOR DE WIJN!




-





Aantal